Rammelende eierstokken bij Kelly Piquet. Mini Max op komst?

Mini Max in aankomst
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Voor Kelly Piquet (34), de vriendin van Max Verstappen (25), is het duidelijk; het model wil kinderen van de coureur. Uit een vorige relatie met ex Daniil Kvyat heeft ze al een dochter, Penelope. Maar Piquet gunt haar een broertje of zusje.

De Nederlandse Vogue interviewt Piquet en vraagt waar ze zichzelf over tien jaar ziet. „Persoonlijk zou ik graag meer kinderen willen”, begint de Braziliaanse schone met haar antwoord. ,,Mijn belangrijkste doel is een liefdadigheidsproject voor kinderen realiseren. Toen ik in New York studeerde heb ik de eerste zomer vrijwilligerswerk gedaan in Tanzania. (…) Het was zwaar, maar een van de gelukkigste periodes in mijn leven”, aldus Piquet.

Mysterieus

Ze wil niet heel veel kwijt over haar liefdesrelatie met Max Verstappen, die sinds 2016 samen zijn. Wel vertelt ze graag het moment dat de twee elkaar ontmoetten. „Er was al iets magisch die avond. Misschien dat we ooit het hele verhaal onthullen, maar ik ben voorzichtig met wat ik zeg, op internet ontspoort alles zo snel”, vindt Kelly. „Het is fijn om sommige dingen tussen ons en ons alleen te houden.”

Dat Kelly haar kinderwens met Max wederzijds is, is in elk geval duidelijk. Verstappen bevestigt aan De Limburger ooit vader te willen worden. „Ik wil zeker kinderen en als ze willen racen, is dat prima”, zegt de coureur. ,,Ik denk wel dat ik het anders zou doen dan hoe mijn vader en ik het hebben aangepakt. Dat zie ik op dit moment niet zo zitten. Maar voor mij is het makkelijk praten omdat ik geen kinderen heb”.

‘Niet pushen’

Verstappen gaat verder: ,,Misschien denk ik er wel heel anders over als het zover is. Maar, de passie die hij had ging heel ver. Hij deed alles voor me. Motoren tunen, karts klaarmaken. Dat zie ik mezelf niet doen. Ik ga mijn kinderen in ieder geval niet pushen om te racen. Ze moeten het zelf willen. En als je er dan tóch vol voor gaat met je zoon of dochter, dan kun je niet zelf meer in de Formule 1 rijden denk ik. Je moet dan toch vanaf vier jaar de basis beginnen te leggen. Daar wil ik dan wel zelf bij zijn”.

Tags

KELLY PIQUETKINDERWENSMAX VERSTAPPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck