Rampspoed achtervolgt Wesley en Yolanthe

Door: Tanja Brouwer
02-05-2019

Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau hebben de laatste tijd veel aan hun hoofd. Ze hebben huwelijksproblemen en hun restaurant XaXa blijft voorgoed gesloten. Gisteren werd duidelijk dat ze nog iets hebben om zich zorgen over te maken.

Overeenkomst

Een aannemer heeft namelijk gisteren een zaak gewonnen tegen het beroemde koppel. In 2013 huurden Wesley en Yolanthe een aannemer in omdat ze de villa op Ibiza wilden verbouwen die Yolanthe van haar vader had geërfd. Maar een jaar later hoorde de aannemer plotseling dat het project niet doorging, en dat terwijl er al een overeenkomst was.

Gisteren heeft de rechter besloten dat Yolanthe en Wesley inderdaad een geldige overeenkomst hadden getekend en dat de aannemer daarom recht heeft op een bedrag van 89.000 euro en daarnaast de processiekosten moeten betalen. Al met al moet het koppel ruim een ton betalen. De advocaat van Wesley en Yolanthe laat weten de mogelijkheid te bestuderen om in cassatie te gaan.

Balans

De vraag is natuurlijk of dit de druppel is die de emmer doet overlopen. Het ziet er namelijk naar uit dat er nog maar weinig nodig is om de balans die er ooit was compleet weg te vagen. Hun geliefde restaurant XaXa is namelijk te koop en volgens geruchten staat de villa te huur. Het koppel heeft al weken niets op sociale media gepost en is ook niet meer samen gezien.

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen