Rapper JeBroer logt in op gestolen smartwatch: oma-dief op heterdaad betrapt

Jebroer betrapt oma-dief horloges
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rapper JeBroer is afgelopen weekend bestolen in Amsterdam. Er werd ingebroken in zijn auto waar twee horloges van zijn zoontjes in lagen. De dief nam de horloges mee, niet wetende dat de rapper gewoon in kan loggen op de camera…

JeBroer deelt foto’s van zijn auto waarop te zien is dat zijn achterruit is ingeslagen. ,,Helaas vond iemand het nodig om te gaan shoppen uit onze achterbak afgelopen weekend in Amsterdam”, schrijft de rapper op Instagram.

‘Oma-dief’

In de auto lagen twee horloges van zijn zoontjes. De dief nam ze mee, niet wetende dat de rapper in kan loggen op de horloges. Hiermee kan hij niet alleen de locatie van de dief zien, maar ook foto’s maken. ,,Als iemand wat uit de beelden herkent. Check me.”

De rapper deelt vervolgens foto’s van de dief, die een volwassen vrouw blijkt te zijn. JeBroer noemt de vrouw ‘oma’ en vraagt zijn volgers of iemand weet wie ze is. Ook spreekt hij de vrouw zelf nog aan. ,,Als je iets van me wilt en je vraagt het lief, is de kans groot dat je het gewoon krijgt. Ben de moeilijkste niet”, schrijft hij.

Tags

BEELDENBESTOLENDIEFJEBROER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck