Rapper Sjors wil toch geen vrouw worden

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rapper Sjors kwam onlangs op Instagram uit de kast en onthulde dat hij zich meer vrouw voelt dan een man. Nu vertelt hij in een privégesprek dat hij tóch geen vrouw wil zijn. ,,Ik ben gewoon een man.”

Rapper Sjors blijft iedereen keer op keer verbazen. Een tijdje terug vertelde hij dat hij een relatie had met een oudere vrouw en onlangs onthulde hij op Instagram dat hij zich meer vrouw voelt dan man.

Relatie met oudere dame

Sjors werd bekend toen hij in maart 2013 te gast was in het programma Man Bijt Hond. Hij verschijnt sindsdien niet alleen in de media vanwege zijn bijzondere uitspraken, maar ook vanwege zijn bijzondere relaties.

De rapper is namelijk voortdurend op zoek naar een nieuwe relatie en plaatste een tijdje geleden een oproep op Facebook dat hij op zoek was naar een oudere dame in de omgeving van Limburg. Het lukte en Sjors kreeg een relatie, maar zoals we van hem gewend zijn was het maar van korte duur.

‘Voel mij als een vrouw’

Niet veel later deelde Sjors een aantal foto’s van zichzelf op Instagram waar hij zich had opgemaakt. ,,Voel mij als een vrouw, niet als een man”, schreef hij daarbij.

Nu blijkt Sjors tóch liever een man te zijn. Uit een privégesprek die hij met iemand voerde op de datingapp Badoo, vertelt hij dat hij gewoon een man is. ,,Jij wilde een vrouw worden toch? Hoe gaan we dat oplossen dan? Ik wil je heel graag leren kennen namelijk”, vraagt deze persoon in het gesprek met Sjors.

‘Ik ben gewoon man’

,,Ben gewoon man”, reageert Sjors, waarbij hij een foto van zichzelf deelt. ,,Ik zag toch in het nieuws dat je vrouw wilde worden? Klopt dat niet?” Volgens Sjors klopt die informatie niet. ,,Nee, ben man”, antwoordt hij.

Tags

RAPPER SJORSSJORS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie