Rapper Snelle koopt deze miljoenenvilla

Door: DitjesenDatjes
19-12-2020

De carrière van rapper Snelle is afgelopen jaar in een stroomversnelling geraakt, zeker toen hij samen met Davina Michelle een cover maakte op ’15 miljoen mensen’. Zijn werk heeft duidelijk vruchten afgeworpen, want volgens Bekendeburen is Snelle de trotse eigenaar van een prachtige woonboerderij.

Glazen corridor

In een klein dorpje bij Deventer, genaamd Epse, kocht Snelle een prachtige woonboerderij voor ongeveer 1 miljoen euro. Een prikkie vergeleken met de prijzen die de mensen in de Randstad betalen voor zo’n woning.

Lars Bos, zoals de rapper in het echt heet, kan genieten van vijf slaapkamers, een luxe badkamer en zelfs een bijgebouw waar hij via een glazen corridor naartoe kan lopen. In dat bijgebouw kan een gast blijven slapen, want alle voorzieningen zijn daarvoor aanwezig. Daarnaast is er nog een saunaruimte met een hottub en een eigen garage.

Niet alleen in het artiestenvak is Snelle succesvol, want ook weet hij zich aardig te redden in de liefde. Hij heeft al een jaar en relatie met zijn vriendin Sterre Kunzler.

Meer DenD