Rapper Tyga meldt zich bij politiebureau

Door: DitjesDatjes
12-10-2021

Rapper Tyga heeft zich vrijwillig gemeld bij het politiebureau. Hij deed dit nadat zijn ex-vriendin Camaryn Swanson aangifte van mishandeling tegen hem had gedaan. TMZ meldt dat de rapper geen commentaar wilde geven terwijl hij naar het bureau in zijn woonplaats Los Angeles liep.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Maandag kwam naar buiten dat Swanson zondagnacht onuitgenodigd voor de deur van Tyga stond en het op een schreeuwen zette. Volgens Tyga ontstond er een ruzie omdat zijn ex-vriendin onder invloed zou zijn geweest. TMZ berichtte daarover, waarop Swanson hen sms’jes met foto’s van haar gehavende gezicht stuurde.

Na het incident belde Swanson de politie. Die constateerde zichtbare verwondingen en liet een melding van huiselijk geweld opnemen. Tyga werd niet gearresteerd maar zou zich dinsdag op het bureau melden voor een verklaring. Dat is inmiddels gebeurd.

Tyga en Swanson kregen begin dit jaar een relatie die inmiddels op de klippen zou zijn gelopen. Tyga had van 2011 tot 2014 iets met Blac Chyna, waarmee hij zoon King Caïro (bijna 9) kreeg. Later werden Tyga en Chyna zwager en schoonzus, toen hij begon te daten met Kylie Jenner en zij een relatie kreeg met Kylies halfbroer, Rob Kardashian.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD