Raymond (52) en vrienden (34) praten over samenwonen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Raymond van Barneveld is nog steeds stapelverliefd over zijn Engelse en veel jongere vriendin Julia. Ze gaan samen op vakantie, posen romantische kiekjes op Instagram en nu blijken ze zelfs al gesproken hebben over samenwonen!

Zoenen

De darter laat er duidelijk geen gras over groeien. In maart werd bekend dat het huwelijk tussen Barney en zijn vrouw Silvia na 25 jaar voorbij is. Er gingen al langer verhalen rond dat Van Barneveld vreemd zou gaan, maar pas toen er beelden naar buiten kwamen van hem zoenend met de 34-jarige Julia was er bewijs.

Kinderen

Veel mensen verwachtten dat het maar tijdelijk was en dat Van Barneveld of Julia snel zou zijn uitgekeken op de relatie, maar dat blijkt niet waar. Vier maanden later zijn ze nog steeds bij elkaar en hun relatie wordt steeds serieuzer. ,,We houden echt veel van elkaar, ik denk dat dat ook wel eens gezegd mag worden. Ik had dit nooit van tevoren gepland, dingen lopen zoals ze moeten lopen”, zegt de darter tegen Shownieuws. ,, „Ik heb tegen mijn kinderen gezegd: ‘Vanaf het moment dat jullie daar klaar voor zijn, dan stel ik haar voor’. En als dat een half jaar duurt of een jaar duurt, allemaal prima. Ik ga daar geen druk op zetten. Ik weet zeker dat als zij zien dat zij heel erg gemeend is met hun vader en dat het voor mij ook gemeend is, dan weet ik zeker dat dat helemaal goed komt.”

Hoewel Julia de kinderen dus nog niet heeft ontmoet, hebben Raymond en Julia wel al gesproken over samenwonen. ,,Er zijn wel plannen, maar dat is niet altijd even makkelijk. Ze werkt al veertien jaar in Londen, ze heeft daar echt een hele goede baan. Dat geef je natuurlijk ook niet zomaar op, dan moet je natuurlijk wel honderd procent weten dat je klaar bent voor mekaar en dat je echt die stap wilt maken.”

https://www.instagram.com/p/BzrBh7RoYk7/

 

Tags

BRITSDARTNERENGELSJULIARAYMOND VAN BARNEVELDRELATIESAMENWONENSYLVIAVAKANTIEVERLIEFDVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck