Re-Play maakt titelsong voor film Casanova’s

Door: DitjesDatjes
16-07-2020

De Rotterdamse band Re-Play maakt voor de Nederlandse komedie Casanova’s een nieuwe versie van de jaren 90-hit Casanova van Ultimate Kaos. Voor de nieuwe teksten heeft de band zich laten inspireren door de film.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Daarnaast zijn de leden van Re-Play ook te zien in de film, maakten producent 2CFilm en distributeur Just Film donderdag bekend. De groep vertolkt het lied in de slotscène van de komedie. Het nummer wordt op 18 september uitgebracht.

Re-Play, bestaande uit Alwin Burke, Henk Waarde, Samuel de Wit en Mark Dakriet, had in de jaren 90 succes met hits als ‘Kijk om je heen’, ‘Ala Day’ en ‘Never Nooit Meer’. De R&B-band bestaat dit jaar precies 30 jaar en treedt nog altijd op in de originele formatie.

Mysterieuze datingcoach

Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en timide journalist Bas die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach heeft een bestseller geschreven en komt nu met een tweede boek en workshop waarvan hij beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse Casanova’s.

Hoofdrollen in de film worden vertolkt door Jim Bakkum, Lieke van Lexmond, Tygo Gernandt, Birgit Schuurman, Leo Alkemade en Juvat Westendorp. Casanova’s moet vanaf 8 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD