Realityster onthult: ‘Ik had een affaire met prins Harry’

Harry had affaire met deze realityster
Door: Charlotte Wijnen
28-11-2022

Prins Harry is al een tijdje getrouwd met Meghan Markle, maar voor die tijd heeft de prins ook met andere vrouwen gedate. Toen hij 21 jaar was, zou hij een affaire hebben gehad met een realityster van 34 jaar…

De Amerikaanse realityster Catherine Ommanney, bekend van het programma The Real Housewives of DC, heeft voor het eerst gesproken over haar maandenlange affaire met prins Harry. Hij was toen net 21 en zij een 34-jarige moeder van twee kinderen.

Perfecte man

Catherine beweert dat Harry ervan droomde een gewoon leven te leiden. ,,Ik betwijfel of ik in Harry’s boek zal staan, aangezien een prins er niet vandoor kan gaan met een 34-jarige moeder van twee, dat is gewoon niet de bedoeling”, vertelt ze in gesprek met The Sun.

Ondanks het leeftijdsverschil van 13 jaar had ze in 2006 de tijd van haar leven met de prins. ,,Ik had de tijd van mijn leven toen ik bij Harry was, omdat we elkaars gevoel voor humor begrepen. Zonder arrogant te zijn, denk ik dat we allebei behoorlijk op elkaar vielen, hoewel hij veel te jong was voor mij. Als hij geen koninklijke was en misschien tien jaar ouder, zou hij mijn perfecte man zijn.”

Ontmoeten

Ze hoopt Harry dan ook nog een keer te ontmoeten. ,,Als Harry hier nu door de deur zou lopen, zou hij me waarschijnlijk een high five geven en ik weet zeker dat we elkaar weer zullen ontmoeten, want de wereld is een kleine plaats”, vertelt ze. Ze gunt hem dan ook al het geluk van de wereld. ,,Ik hoop dat hij gelukkig is en eindelijk wat vrijheid heeft gevonden, want dat is iets waar hij toen wanhopig naar op zoek was. Ik hoop dat Meghan voor hem zorgt en ik wens hem niets anders dan geluk en succes, want hij is een heel dapper, charismatisch, ongelooflijk grappig, intelligent en lief mens.”

Meer DenD