Rebecca Cabau heeft kinderdroom

Door: Molly Baas
08-05-2018

Rebecca Cabau van Kasbergen had de afgelopen twee jaar grote dromen. Eén daarvan is al vervuld, maar gaat haar steenrijke vriend ook haar andere droom laten uitkomen?

Het is al en tijdje bekend dat Rebecca is gevallen voor de steenrijke zakenman Marcel Boekhoorn, dat maakte de Weekend eind vorig jaar bekend. Maar nu met de verlovingsaankondiging van haar zusje Xelly en natuurlijk Yolanthe die al jaren gelukkig is met Wesley Sneijder, blijft de droom van Rebecca in de lucht hangen.

Kinderwens

Trouwen en een gezinnetje schichtten is iets wat op Rebecca’s lijstje staat, alleen of ze dat met Marcel kan hebben, is nog maar de vraag. Haar vriend Marcel Boekhoorn zou een relatie zijn begonnen met Rebecca op Ibiza. Terwijl hij op dat moment toch nog met een ander had, namelijk de zangeres Hind. Deze relatie liep schijnbaar stuk op het feit dat Boekhoorn geen kinderen wilde, iets wat Rebecca ook toch graag zou willen. De zangeres hield het niet geheim dat de relatie stuk ging op het feit dat zij het allerliefst kinderen wilde, maar haar rijke vriend niet.

Voor nu geniet Rebecca van het luxe leven dat haar vriend haar te bieden heeft. Marcel heeft onlangs ook een huisje in hartje Amsterdam gekocht met zijn vriendin, een soort revanche op haar zus, met wie ze jaren lang ruzie had over geld. De twee hebben het inmiddels weer bijgelegd, dus één droom van Rebecca is verwezenlijkt. Zal de ander ook nog uitkomen?

Meer DenD