Rebelse Ferry: ‘Ik ben verkeerd begrepen’

Ferry Doedens
Door: DitjesenDatjes
02-06-2020

Ferry Doedens deed nogal opmerkelijke uitspraken in een filmpje van Eddy Keur. De GTST-acteur zei dat hij al acht weken met ‘iedereen knuffelt’. Geheel tegen het 1.5-meterbeleid. Nu laat de acteur op Instagram weten dat hij een verkeerde indruk heeft gemaakt met zijn uitspraken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Met iedereen geknuffeld’

,,Alles wat we natuurlijk willen is liefde. De pony moet natuurlijk wel grazen en de pony graast ook. Ik zet de bloemetjes wel gewoon buiten”, zei Ferry tegen Eddy. ,,Ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld.” De acteur kon rekenen op veel kritiek, want de afgelopen weken zat een groot deel van Nederland thuis om sociale contacten te voorkomen. Daarnaast vond Ferry de aanpassingen op de set van GTST te veel gedoe en snapt hij niet dat mensen in de supermarkt graag de 1.5 meter afstand houden.

Verkeerde indruk?

Nu komt Ferry terug op zijn opmerkingen en schrijft het volgende op Instagram: ,,Ook ik me de afgelopen maanden aan de 1.5 meter afstand gehouden. Maar wellicht heb ik een andere indruk achter gelaten. Ook ik neem dit erg serieus”. De uitspraken die Ferry gedaan heeft in het filmpje van Eddy Keur kunnen dus wellicht met een korreltje zou worden genomen….

Meer DenD