Rechter verbijsterd: Estelle Cruijff mist rechtszaak vanwege Dubai-vakantie

Estelle Cruijff
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een Amsterdamse rechter bleef maandag vol verbazing achter. Terwijl hij op Estelle Cruijff zat te wachten in de rechtszaal, kwam zij niet opdagen omdat zij vakantie zat te vieren in Dubai. Estelle moest in de rechtbank verschijnen vanwege haar miljoenenschuld bij zakenman Jacques Person.

Volgens de advocaat van Estelle kon zij niet aanwezig zijn vanwege werk in Dubai. Dit terwijl de filmpjes en foto’s van de feestende en cocktail-slurpende Estelle ons om de oren vliegen. Op social media komt het ene na het andere beeld voorbij dat Estelle geniet van een extravagante feestvakantie met onder andere rapper Lil’ Kleine.

Verontwaardigd

De Amsterdamse rechter reageert verbijsterd als Estelle niet in de zaal verschijnt aan het begin van de zitting. Volgens de rechter is haar aanwezigheid ‘van belang’, meldt Shownieuws.

Ondanks dat het er op social media niet op lijkt, zit Estelle al een tijdje in diepe financiële problemen. Zij bouwde een betalingsachterstand van ruim 160.000 euro op bij haar voormalige vriend en zakenman Parson. Deze eist twee miljoen van de socialite: een bedrag dat volgens hem opgebouwd is uit het aankoopbedrag van haar Amsterdamse appartement, en rente die ze hem ook nog verschuldigd zou zijn.

Achterstand

In de rechtszaak kwam aan bod hoe Estelle aan het achterstallige bedrag zou moeten komen. Als het aan Parson ligt zet Cruijff haar huis in Amsterdam of Ibiza in de verkoop en geeft zij hem voor september zijn geld terug.

Maar Estelle (in dit geval haar advocaat) staat daar lijnrecht tegenover: zij wil in het huis blijven wonen en betaalt maandelijks zesduizend euro af bij haar voormalige vriend.

Regeling

De rechter heeft gisteren besloten dat Estelle de komende maanden de zesduizend euro zal moeten blijven afbetalen. Dit betekent dat ze haar huis op Ibiza voorlopig kan houden.

Het bedrag van 160.000 wat zij hem is verschuldigd hoeft ze op dit moment nog niet terug te betalen. Volgends de advocaat van Cruijff kan dit bedrag gezien worden als een schenking, iets wat door meerdere mensen bevestigd zou worden. Onzin volgens Parson, die claimt dat het bedrag een lening was.

De rechter beslist over zes weken over de voortzetting van het geschil.

LEES OOK:

Gordon betrapt Estelle Cruijff op modeflater

Tags

DUBAIESTELLE CRUIJFFIBIZALIL' KLEINESCHULDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck