Redmond O’Neal aangeklaagd voor moordpoging

Door: DitjesDatjes
12-06-2018

LOS ANGELES – Redmond O’Neal, de zoon van Farrah Fawcett en Ryan O’Neal, wordt aangeklaagd voor poging tot moord. Hij wordt daarnaast ook beschuldigd van het gebruik van een dodelijk wapen, mishandeling en bedreiging.

De politie denkt dat Redmond de dader is van verschillende mishandelingen in en rond Los Angeles tussen 2 en 5 mei. Hij voldoet aan het signalement dat verschillende mensen gaven van hun aanvaller. In alle gevallen ging de dader vanuit het niets over tot geweld. De 33-jarige O’Neal zat voor deze verdenkingen bekend werden al vast voor een overval op een supermarkt.

Redmond gaf vlak na die arrestatie vorige maand vanuit de gevangenis een interview aan Radar Online. Daarin verklaarde hij dat zijn drugsverslaving en criminele daden het gevolg zijn van de roem van zijn ouders. De druk die daarbij kwam kijken zou als een tijdbom hebben gewerkt in zijn hoofd. Drugs zouden niet zijn probleem zijn, maar “het psychologische trauma van mijn leven: de ruzies met mijn vader, uit huis gegooid worden en op de straat leven, naar een psychiatrische instelling worden gestuurd, de hele tijd publiekelijk vernederd worden om wie mijn ouders zijn.” Ryan wilde destijds geen commentaar geven op de uitspraken.

De zoon van de Charlie’s Angels-actrice kwam de afgelopen tien jaar meerdere keren in aanraking met de politie. Toen Farrah overleed in 2009 zat Redmond een straf uit voor drugsgerelateerde vergrijpen. In 2011 werd hij opgepakt voor drugs- en wapenbezit, en in 2015 kreeg hij een gevangenisstraf van drie jaar opgelegd voor het overtreden van de voorwaarden van zijn proeftijd. Hij werd vervroegd vrijgelaten wegens een cellentekort.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD