Regisseur Twilight heeft spijt van schrappen cameo Taylor Swift

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Taylor Swift had een klein rolletje in de film The Twilight Saga: New Moon uit 2009 kunnen hebben, ware het niet dat regisseur Chris Weitz de zogeheten cameo schrapte. Hij deed dat omdat hij bang was dat Swift, die toen net doorgebroken was als zangeres, teveel de aandacht op zou eisen.

Volgens Weitz was Swift een “gigantische” fan van de Twilight-serie en wilde ze graag in de film meespelen, onthult de regisseur in de podcast The Twilight Effect. De twee hadden dezelfde agent, dus leek een deal snel gemaakt. De zangeres wilde iedereen in de film spelen, al was het maar “iemand in het café of het restaurant. Ze wilde gewoon heel graag in deze film meespelen”, herinnert Weitz zich.

De regisseur sloeg het aanbod van hun gezamenlijke agent echter af. Hij vond dat Swift op dat moment een te grote ster was en dat ze – als ze in beeld zou komen – “meteen de aandacht van alle andere acteurs en het verhaal zou trekken”. “Niemand gaat dan meer iets onthouden. Ik geef mezelf daar nu een trap voor, want ik had dan met Taylor Swift kunnen chillen. Maar soms maak je beslissingen waarvan je denkt dat ze het beste zijn voor de film.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie