Rel rond nummer songfestival S10: ‘Vader niet uitgenodigd’

REL bij presentatie nummer S10||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het nummer waarmee S10 ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival is nog maar net bekendgemaakt, of er is al grote ophef ontstaan. Haar vader uit zijn woede op social media omdat hij niet was uitgenodigd voor de première.

Hoewel elke vader zo trots als een pauw was geweest als hun dochter mee zou doen aan het Eurovisie Songfestival, heeft de vader van Stien ervoor gekozen om zijn gal te spuwen op social media. Vandaag was de première van het songfestivalnummer van zijn dochter, en hij had geen uitnodiging gekregen.

‘Wil er niets mee te maken hebben’

,,Ik haar vader was niet uitgenodigd bij deze presentatie, maar ik hoop dat ze wel het fatsoen hadden om haar zus Jolene en haar broers Manoe en Emiel te vragen. Ik denk het haast wel”, schrijft hij op Facebook.

Haar vader zegt dat Stien al het talent van hem heeft geërfd en zich daarom erg aan de kant gezet voelt. En dat terwijl hij naar eigen zeggen al jaren geen contact meer met zijn dochter heeft. ,,Gelukkig voor mij heb ik er sinds november 2003 geen contact meer mee”, schrijft hij boos. ,,Weg ermee, wil er niets mee te maken hebben.”

Tags

EUROVISIE SONGFESTIVALS10SONGFESTIVALSTIEN DEN HOLLANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck