Relatie Airen en Taeke verslechterd na komst kind

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Airen Mylene en Taeke Taekema zijn de kersverse ouders van zoontje Bodhi. Toch zitten de twee niet op een roze wolk, want volgens Airen kwam de relatie na de geboorte van hun zoontje onder spanning te staan.

Relatie

Bodhi is pas drie maanden oud, maar nu al kan Airen zich voorstellen hoe de relatie van jonge ouders snel kan verslechteren. Het zijn echte ’tropenmaanden’, want het moederschap valt de presentatrice zwaarder dan gedacht. ,,Ik kan niet ontkennen dat het in het begin wel heftig was”, vertelt ze aan weekblad Weekend. ,,Ik begreep ineens hoe je elkaar helemaal kunt kwijtraken na de komst van een kindje.” Ze zegt dat de baby bijna alle aandacht opeist, en dat je nauwelijks nog toekomt aan je relatie.

,,Ik voelde echt verwijdering tussen mijzelf en Taeke ontstaan.” Zorgen voor Bodhi ging haar ook al niet gemakkelijk af. Ze vond het onduidelijk wat hij nou wilde als hij moest huilen. ,,Er zijn honderden boeken, maar overal staat wat anders in. Dus je moet zelf ervaren en op je gevoel afgaan.” 

Tags

AIREN MYLENETAEKE TAEKEMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck