Relatie autoverkoper diva Connie Witteman en Eugène is over

|Connie Witteman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Onder het merk CCCC (Connie’s Creative Car Concept) lanceerden de voormalige zangeres Vanessa, beter bekend als Connie Breukhoven, en haar partner Eugène van Dun hun eigen stadsauto.

De relatie van het stel is echter voorbij. Aanvankelijk was het plan om met elkaar te gaan trouwen. Maar zover is het niet gekomen. Want dat zou het vierde huwelijk van de diva hebben betekend. Het lijkt erop dat Connie het heeft uitgemaakt. ,,Ik heb hier niet voor gekozen. Laat dat duidelijk zijn”, aldus Eugène. Er zijn geen andere liefdes in het spel.

Connie Witteman, 17 jaar ouder dan Eugène, heeft besloten in overleg met haar vriend de relatie te beëindigen. ,,Wij hebben in de vijf jaar die we samen hebben doorgebracht een fantastische tijd mogen beleven”, zo luidt de verklaring van het stel, die vraagt om de privacy te respecteren.

De breuk betekent een einde van een liefdevolle relatie. De laatste keer dat de twee in het middelpunt van de belangstelling stond was nadat er was ingebroken in hun appartement bij het Vondelpark in Amsterdam.

Connie kreeg landelijke bekendheid als zangeres Vanessa en later als echtgenoot van Hans Breukhoven, de eigenaar van Free Record Shop. Breukhoven kwam in 2017 te overlijden nadat zijn bedrijf was ophouden te bestaan.

Zie hier de link naar stadsauto van het stel.

Connie Witteman

Tags

CONNIE BREUKHOVENEUGÈNEHANS BREUKHOVEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck