Relatie Geri op springen na lekken pikante berichten Christian Horner?

Relatie Geri Christian verleden tijd?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De pikante berichten die Red Bull Racing-teambaas Christian Horner naar een vrouwelijk teamlid heeft gestuurd, zijn gelekt naar de media. Volgens Britse media voelt zijn vrouw Geri zich ‘extreem vernederd’. Staat hun relatie op springen?

Slechts een dag nadat Christian Horner door een advocaat werd vrijgepleit van seksueel grensoverschrijdend gedrag, heeft een e-mail van een anonieme afzender voor enorm veel rumoer gezorgd in de paddock in Bahrein. In de e-mail, die naar alle teambazen én naar de media is gestuurd, wordt het Whatsapp-verkeer tussen Horner en een vrouwelijk teamlid gedeeld.

‘Extreem vernederd’

Volgens Britse media voelt zijn vrouw Geri zich ‘extreem vernederd’. Zo schrijft The Sun dat Geri ‘gebroken’ is van het nieuws over haar man. Eerder werd al beweerd dat de aantijgingen tegen haar man voor een ruzie zou hebben gezorgd tussen de Spice Girls. Want hoewel alle Spice Girls contact met Geri hebben opgenomen, zou ze zich niet gesteund voelen. Geri zou hebben gehoopt op meer openbare steun van de Beckhams.

Pikante berichten

Hoewel de pikante berichten op straat liggen, heeft Christian gisteren opnieuw de aantijgingen ontkend. ,,Ik zal niet reageren op anonieme speculaties, maar ik herhaal dat ik de beschuldigingen altijd heb ontkend”, aldus Horner. ,,Ik heb de integriteit van het onafhankelijke onderzoek gerespecteerd en heb volledig meegewerkt. Het was een grondig en eerlijk onderzoek, uitgevoerd door een onafhankelijke en gespecialiseerde advocaat en het heeft geleid tot de afwijzing van de ingediende klacht. Ik blijf volledig gefocust op de start van het seizoen.”

Tags

CHRISTIAN HORNERSPICE GIRLS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck