‘Relatie Gordon en Gavin alweer voorbij’

Gordon in Gavin speeltje al weer zat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Trouble in paradise bij Gordon en Gavin: een bezoekje van Gordon aan zijn geliefde in Melbourne lijkt te wijzen op een relatiebreuk. Na slechts 24 uur werd Gordon alweer in Dubai gespot. Is zijn sprookje nú al ten einde gekomen?

Gordon was meteen tot over zijn oren verliefd toen hij Gavin tegen het lijf liep. Samen maakten ze een wereldreis en dit najaar stappen ze in het huwelijksbootje. Maar terwijl Gordon in de wolken is van zijn nieuwe liefde, hebben velen hun vraagtekens gezet bij de relatie. En vooral: kómt er überhaupt wel een huwelijk?

‘Relatie alweer voorbij’

Na hun wereldreis keerde Gordon terug naar Dubai en Gavin naar Melbourne. Na een tijdje gescheiden van elkaar te zijn geweest, vloog Gordon afgelopen zondag vanuit Dubai naar Melbourne om zijn grote liefde weer in de armen te sluiten. Maar een dag later zou hij alweer terug zijn gevlogen, want hij werd door Nederlanders gezien in Dubai, meldt De Telegraaf. ,,Het lijkt erop dat de relatie alweer voorbij is of op zijn minst in heel erg zwaar weer verkeert”, schrijft de krant.

Geen Instagram

Opvallend is dat Gordon voor het eerst niets heeft gepost op Instagram. Waar hij de afgelopen tijd elke stap die hij met Gavin zette deelde, heeft hij van zijn afgelopen bezoek niets gedeeld. Ook is Gordon onbereikbaar voor commentaar, meldt De Telegraaf. Alles wijst op slecht nieuws: zou Gavin nú alweer de benen hebben genomen?

Golddigger?

Omdat Gordon nog maar tien weken samen was met Gavin toen hij ten huwelijk werd gevraagd, vermoeden veel mensen dat Gavin een golddigger is. Maar volgens Gordon is dat niet zo. ,,Nee, hij heeft een goede baan in Australië”, zei Gordon eerder op Radio538. ,,Hij heeft z’n dingen voor elkaar. Je weet: dit zit goed. Dat merk je aan alles. Hij wist helemaal niet wie ik was, wat ik deed. Ik heb dat de eerste dagen ook niet verteld.” Hopelijk heeft Gordon gelijk…

Tags

GAVINGORDON HEUCKEROTH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck