Relatie Gregory van der Wiel in zwaar weer?

Relatie Gregory van der Wiel op springen?
Door: Charlotte Wijnen
01-07-2022

Het is volgers opgevallen dat Gregory van der Wiel zijn vriendin Rose Bertram ineens niet meer op Instagram volgt. Ook heeft hij een aantal foto’s van zijn pagina verwijderd. Wat is er aan de hand?

Volgers vermoeden dat de relatie van Gregory van der Wiel en Rose Bertram in zwaar weer verkeert. Hij deelt al enige tijd geen foto’s meer met haar en heeft zijn Instagram opgeruimd.

‘Opvallend’

Ook roept het laatste Instagrambericht van Rose enkele vragen op. ,,Veel volgers vinden het opvallend dat Rose in haar laatste post een datingapp aanbeveelt en hierin date locaties laat zien samen met haar beste vriend in plaats van met Gregory”, meldt Juicechannel op Instagram.

Er lijkt dus iets te spelen tussen het koppel. En dat terwijl de twee al jarenlang gelukkig samen zijn. In februari 2018 verwelkomden ze hun eerste dochtertje en in februari 2021 hun tweede.

Paniekaanvallen en depressieve gevoelens

Maar ondanks dat hij een prachtig gezin heeft, liet Gregory eerder al weten dat het niet goed met hem gaat. Al jarenlang kampt hij met paniekaanvallen en depressieve gevoelens. ,,Ik had last van steken in mijn hart, en was ervan overtuigd dat ik dood zou gaan. Ik wist zeker dat ik een hartaanval zou krijgen”, vertelde hij destijds in weekblad Story.

Gregory liet zich meermaals onderzoeken, maar er werd niets gevonden. ,,Fysiek dan. Het bleek dat ik last had van angst- en paniekaanvallen.”

Meer DenD