Relatie Halina Reijn krijgt nieuwe vorm: ‘Leven langs elkaar heen’

Relatie Halina Reijn krijgt nieuwe vorm
Door: Charlotte Wijnen
05-08-2022

Halina Reijn was voor een lange tijd ongelukkig in de liefde, totdat ze Daniël de Ridder tegen het lijf liep. De twee zijn al jarenlang samen, maar momenteel zou de relatie in zwaar weer verkeren omdat Halina al anderhalf jaar voor werk in New York is.

Dat een relatie niet altijd over rozen gaat weten Halina en Daniël maar al te goed. ,,Daniël en ik kunnen explosief zijn en hebben soms heftige discussies”, vertelde de actrice eerder in Flair. ,,Ik ben een workaholic en dat is voor een partner soms best lastig.”

‘Nieuwe vorm’

En dat Halina een workaholic is blijkt wel uit het feit dat ze al anderhalf jaar lang in New York is. De twee lijken compleet verschillende levens te leiden en langs elkaar heen te leven. Volgens bronnen van het stel zou het dan ook niet goed gaan tussen tussen Halina en Daniël.

In een reactie aan RTL Boulevard laat Daniël weten dat Halina inderdaad al anderhalf jaar in New York is en dat hun relatie daardoor een andere vorm heeft aangenomen. Welke vorm dat is wil hij niet zeggen.

Veel ruzies

Eerder zei Daniël nog dat hij nooit op zijn vriendin uitgekeken raakt. Wel gaf hij net als Halina toe dat de twee enorm ruzie kunnen maken. ,,Maar een uur later omhelzen we elkaar en zitten we weer te lachen”, vertelde hij in De Volkskrant. ,,Wij kunnen snel switchen tussen het dierlijke en het intellect. Daarin begrijpen wij elkaar.”

Meer DenD