Relatie Leontine Ruiters alweer over

Relatie Leontine op de klippen gelopen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leontine Ruiters en John Huiberts besloten na hun breuk in februari, hun relatie een nieuwe kans te geven. Maar helaas: slechts een paar maanden later zou de relatie alweer zijn gestrand.

Na het gestrande huwelijk met Marco Borsato vond Leontine nieuw liefdesgeluk bij John. In eerste instantie leek het sprookje maar van korte duur te zijn, want op Valentijnsdag kwam naar buiten dat het over en uit was tussen de twee.

‘Lui’

Volgens Coldeweijer was het de keuze van John om er een punt achter te zetten. ,,John vertelt aan iedereen dat hij Leontine maar een luie meid vindt”, meldde Yvonne Coldeweijer destijds. ,,Leontine is meer een uitslaper en voert niet veel uit op een dag. Dit inspireerde hem niet echt en hij vond haar wat inhoudsloos.”

Herkansing

Maar niet veel later werden Leontine en John weer samen gespot; de twee gingen afgelopen zomer zelfs samen op vakantie naar Ibiza. Maar nu zou het toch weer misgegaan zijn tussen de twee. ,,Volgens Waalwijkse spionnen zijn John en Leontine niet meer samen”, meldt Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,Ze hadden elkaar afgelopen zomer een herkansing gegeven en Leontine was weer helemaal gelukkig.”

Waarom werkte het niet?

Waarom het voor de tweede keer over en uit is tussen Leontine en John, weet Coldeweijer niet. ,,Ben stiekem nog wel benieuwd waarom het voor de tweede keer niet werkte tussen hem en Leontine… De eerste keer had hij aangegeven dat zij wat te lui voor hem was. Blijkbaar heeft het niet mogen baten dat Leontine eerder uit haar nest is gekomen voor hem.”

Tags

LEONTINE RUITERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck