Relatie Noor de Groot Thijs Römer uit elkaar gespat? ‘Woont weer samen met Sander’

Noor is niet meer de queen of jetlags
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dat Thijs Römer al een lange tijd een relatie had met Noor de Groot, was voor Igone de Jongh de druppel die de emmer deed overlopen. De relatie van Thijs en Igone is inmiddels over en uit, en hoewel er werd vermoed dat Thijs en Noor hun relatie voort zouden zetten, is Noor juist weer ingetrokken bij haar man Sander Kleinenberg…

,,Sander had Noor een tijdje geleden ontvolgd op Instagram, maar inmiddels is hij haar weer gaan volgen”, valt Juicechannel op. ,,Hij heeft ook haar laatste foto geliked. Zou alles weer koek en ei zijn?”

‘Wonen weer samen’

Daar lijkt het wel op, want volgens weekblad Story is Noor eerder deze week nog gespot bij de woning van Sander. Eerder meldde een bron aan Yvonne Coldeweijer dat Noor de woning van haar en Sander verlaten heeft en bij haar moeder slaapt, maar inmiddels woont ze weer samen met haar echtgenoot en hun dochter.

Sander geeft Thijs de schuld

Sander liet in gesprek met Yvonne Coldeweijer weten dat hij zich bedrogen voelt door Noor, maar hij gelooft dat het eenmalig was. Ook geeft hij Thijs de schuld van de affaire. ,,Hij vindt dat Thijs haar heeft verleid”, schreef Coldeweijer op haar juicekanaal. De juicekoningin liet toen aan Sander weten dat zij niet denkt dat het tussen Noor en Thijs eenmalig was, maar Sander wil dat niet geloven. ,,Hij zegt later ook dat hij niet echt een keus heeft om een andere denkwijze in zijn hoofd toe te laten, omdat hij een dochter heeft en hij wil geen gebroken gezin voor haar.”

Tags

NOOR DE GROOTTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck