Relatie Patricia Paay op de klippen: ‘Zijn al week uit elkaar’

Relatiebreuk voor Patricia Paay
Door: Charlotte Wijnen
30-11-2022

Patricia Paay is al jaren getrouwd met haar 39 jaar jongere man Robbert Hinfelaar. Toch zou er volgens geruchten onlangs een bom gebarsten zijn waarna de twee ieder hun eigen weg is gegaan. ,,Ze zijn al een week uit elkaar.”

Patricia en Robbert stapten ruim 5,5 jaar geleden in het huwelijksbootje. De eerste twee jaar van hun relatie loog Patricia over de leeftijd van Robbert. Toen ze hem in 2016 introduceerde, vertelde ze dat hij 32 jaar was. Maar op dat moment was hij 28: vier jaar jonger dan de toen 67-jarige Paay suggereerde.

‘Al een week uit elkaar’

Volgens geruchten is er echter inmiddels een einde gekomen aan de relatie. Robbert zou gisteren in een café hebben rondverteld dat het over en uit is met Patricia. ,,Ik kwam hem net tegen in een café en toen was hij aan het flirten en zei hij dat ze uit elkaar waren sinds één week”, vertelt een bron in gesprek met juicekanaal Realityfbi. ,,Ik dacht dat hij vreemdging maar dus niet.”

Eerdere geruchten

Het is niet bekend waarom de twee uit elkaar zijn, maar het is niet de eerste keer dat er geruchten rondgaan over de relatie van Patricia en Robbert. Een tijdje terug liet Patricia al weten dat ze veel vragen op Instagram kreeg of zij en Robbert nog wel samen waren. ,,Ik kreeg veel vragen over mijn man Robbert. Zijn jullie nog wel bij elkaar? Natuurlijk zijn wij dat nog”, schreef ze destijds op Instagram. Ze verzekerde dat ze nog altijd ‘happy’ met elkaar zijn. ,,Alleen Robbert houdt niet van de publiciteit dus blijft hij altijd liever op de achtergrond. Bescheiden als hij is.”

Patricia ontkent

Inmiddels hebben Patricia en Robbert gereageerd op de geruchten. Robbert laat aan BekendeBuren weten dat hij gisteravond gewoon thuis was. ,,Patricia en ik zijn nog gewoon bij elkaar”, vertelt hij. ,,Ik kreeg dit verhaal ook net via vrienden door. Raar verhaal. En dat ik dit verhaal gisteravond in een cafe in Rotterdam zou hebben verteld, kan al helemaal niet. Ik was gisteravond gewoon thuis.” Ook Patricia ontkent de breuk.

Meer DenD