Relatie René van der Gijp in zwaar weer?

Reedt René scheve schaats?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Minouche, de vrouw van René van der Gijp, heeft een vreemde quote op Instagram gedeeld. Ze lijkt hiermee te doelen op huwelijksproblemen. Wat is er aan de hand?

,,Er is niets erger dan gebruikt te worden, behalve dat je het moet ontkennen en toestaan dat het doorgaat”, luidt de quote die Minouche in Instagram Stories deelt.

Vreemdgegaan?

Waar ze precies op doelt is niet duidelijk, maar het lijkt te gaan over haar huwelijk met René. Juicekanaal Realityfbi vermoedt dat Van der Gijp vreemd is gegaan. ,,Zou René in het verkeerde doel gescoord hebben?”, vraagt het kanaal zich af.

Huwelijk

Minouche en René zijn al jarenlang samen en in 2020 stapten de twee in het huwelijksbootje. Bij het huwelijk, dat werd geleid door zangeres en buitengewoon trouwambtenaar Imca Marina, waren veertig mensen aanwezig. De twee gaven elkaar het ja-woord bij strandpaviljoen Tulum in Noordwijk en in de avond vond er op dezelfde locatie een feest plaats met honderd gasten.

Wonen pas een jaar samen

Hoewel de twee in 2020 trouwden, wonen ze pas een jaar samen. ,,Dat was omdat ik die kleine nog thuis had en zij haar zoon. Maar Minouche en ik wonen sinds een half jaar samen”, vertelde van der Gijp een half jaar geleden in weekblad Story. ,,Zij had dus nog haar huisje en dat heb ik toen gekocht. Daar wonen die jongens nu met zijn tweeën.”

René vertelde destijds dat het samenwonen met Minouche hem ‘uitstekend’ beviel. Zou er nu, een half jaar later, tóch een bom ontploft zijn?

Tags

HUWELIJKRENE VAN DER GIJPVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck