Rob Jetten woont met partijgenoot in appartement

Door: DitjesenDatjes
19-10-2018

De nieuwe D66-fractievoorzitter Rob Jetten moet nu al veel opgeven voor zijn nieuwe baan. Onlangs heeft hij samen met zijn partner Sjoerd van Gils een huis gekocht in Ubbergen, dat ongeveer anderhalf uur rijden van Den Haag af ligt. Daarom woont Rob doordeweeks samen met een partijgenoot in een appartementje in Den Haag.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Koophuis

Hoewel Rob blij is dat hij de nieuwe fractievoorzitter is, komt het wel erg ongelegen. Hij heeft net een huis met zijn vriend in het Gelderse Ubbergen gekocht. Als hij wist dat hij de komende jaren veel meer in Den Haag zou zijn, hadden ze wel een andere keuze gemaakt. Want nu woont Sjoerd, die voorzitter is van D66 Nijmegen, wel dicht bij zijn werk, maar moet Rob dus noodgedwongen in Den Haag slapen.

,,Hij deelt in Den Haag een appartement met een partijgenoot”, vertelt de vader Rob, Anton Jetten, aan Privé. ,,Want je kunt, als je tot half één ’s nachts vergadert, niet even op en neer naar Ubbergen.”
Het zal niet alleen voor Rob wennen zijn doordeweeks nog maar nauwelijks thuis te zijn. Ook voor zijn vriend zal het even wennen zijn dat Rob niet iedere avond meer naast heb ligt.

Pechtold

Het is te hopen dat Rob zijn relatie ondanks de drukte beter onderhoudt dan zijn voorganger Pechtold. Hij is afgetreden als fractievoorzitter van D66 nadat zijn affaire met Anne Lok, ook lid van D66, was uitgelekt. Er werd beweerd dat hij Anne heeft gedwongen tot het plegen van een abortus.

Meer DenD