Relatie Sonja Bakker en Barry ‘bekoeld’

Relatie van Sonja en Barry bekoeld?
Door: Charlotte Wijnen
05-12-2022

De relatie van Sonja Bakker en Barry van Suijdam kent hoge pieken en diepe dalen. De twee waren een tijdje uit elkaar om vervolgens weer terug bij elkaar te komen. Nu is de relatie opnieuw ‘bekoeld’, zo laat Sonja zien op Instagram…

Sonja en Barry hebben al jarenlang een onstuimige relatie. Eind 2020 deed Sonja aangifte van mishandeling tegen Barry. Hoewel Barry veroordeeld werd voor twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf, nam Sonja hem al snel na het incident terug. Ze verhuisden als stel naar Ibiza, waar ze nog altijd samenwonen.

Wennen

Op Ibiza hebben Sonja en Barry uiteraard een zwembad om in af te koelen, maar kennelijk was dit niet genoeg. Op Instagram laat Sonja weten dat ze een ijsbad hebben aangeschaft. ,,We hebben een ijsbad, en het is wel wennen hoor!”, schrijft Sonja in Instagram Stories bij een foto waar ze samen met Barry in het bad zit.

Tinder

Onlangs kwam naar buiten dat Barry gespot is op de datingapp Tinder. ,,Ik kwam de vriend van Sonja Bakker gisteren tegen op Tinder!”, vertelde een bron aan juicekanaal Realityfbi. Hoewel er een andere naam bij het profiel stond, is de bron er zeker van dat het om Barry gaat. Toch laat Sonja doorschemeren dat zij en Barry ondanks dat, nog altijd gelukkig zijn samen.

Meer DenD