Relatie Sonja Bakker staat op springen

Houdt relatie Sonja Bakker stand?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sonja Bakker is samen met haar zoontje Bram en vriend Barry van Suijdam naar Ibiza verhuisd. Hoewel Sonja zelf zegt dat alles goed is tussen haar en Barry, is er volgens omstanders altijd een duidelijke spanning voelbaar. Het ene moment zitten ze smoorverliefd op het terras en het volgende moment maken ze flinke ruzie. ,,Het is bijna gênant te noemen.”

Dat Sonja en Barry een onstuimige relatie hebben is inmiddels bekend. Eind 2020 deed Sonja zelfs aangifte van mishandeling tegen hem. Maar ondanks dat hij werd veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van zestig uur, bleef Barry ontkennen dat hij Sonja had mishandeld.

‘Iedereen maakt een donkere periode mee’

Toch nam Sonja haar ex al snel na het incident weer terug. ,,Iedereen maakt een donkere periode samen mee, niet weten hoe het afloopt, maar als het de moeite waard is, geef niet op”, schreef Sonja op Instagram.

Daarna werd heel Nederland overspoeld met verliefde kiekjes van het koppel. De donkere periode lijkt ver achter hun te liggen en alle relatieproblemen zouden opgelost zijn.

‘Bij Sonja is het Jantje lacht, Jantje huilt’

Maar volgens omstanders op Ibiza is niets minder waar. ,,Bij Sonja is het Jantje lacht, Jantje huilt”, legt een bron in weekblad Weekend uit. ,,Het ene moment is ze in de wolken met Barry, het andere moment zien mensen haar hysterisch van een terras wegstormen. Om vervolgens weer doodleuk in de armen van Barry te vallen. Het is bijna gênant te noemen.”

De bron denkt echter wel te weten waar het probleem ligt. ,,Ik denk dat hun grootste probleem vooral de hoeveelheid wijn is.”

Sonja in tranen na ruzie

Het is niet de eerste keer dat Sonja en Barry ruziënd worden gespot op het Spaanse eiland. ,,Sonja was ruzie aan het maken met Barry en boos weggelopen om vervolgens weer terug te komen en volop te zoenen met elkaar”, meldde Juicechannel al eerder. ,,Daarna barstte Sonja in tranen uit en liep ze weer weg! Uiteindelijk is Sonja vertrokken en liep Barry achter haar aan. Echt, wat een figuren. En dit voor het oog van alle mensen die aanwezig waren!”

Tags

BARRY VAN SUIJDAMSONJA BAKKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie