Relatie Sylvia Geersen en Joris in zwaar weer? ‘Ze ontkent niet’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is volgers van Sylvia Geersen opgevallen dat ze foto’s met Joris van haar Instagram heeft verwijderd. Hebben de twee relatieproblemen? Volgens juicekanaal Realityfbi ontkent Sylvia dat níet…

,,Het viel mensen op dat er een serie foto’s is verdwenen bij Sylvia Geersen”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram. Sylvia was onlangs een aantal weken samen met Joris op Sint Maarten, maar heeft álle foto’s van de vakantie verwijderd. Waarom? Realityfbi vermoedt dat er iets aan de hand is en heeft navraag gedaan bij Sylvia. ,,Ze reageerde bijzonder gepikeerd, maar ze ontkende niets.”

‘Moodswings’

Het is niet de eerste keer dat er geruchten rondgaan over de relatie van Sylvia en Joris. Zo meldde Yvonne Coldeweijer al eerder dat de relatie ‘wat wiebelig’ is. ,,Sylvia heeft nogal last van moodswings en is niet de meest stabiele meid. Joris vindt het lastig om met haar om te gaan en ze hebben daarom zo nu en dan conflicten. Ook houdt Sylvia er een intensieve gewoonte op na om zichzelf rustig te houden”, schreef Coldeweijer op haar juicekanaal, waar ze een veelzeggende emoji bijplaatste. ,,En Joris is het hier echt helemaal niet mee eens.”

Ruzie

Sylvia en Joris werden afgelopen zomer samen gespot bij Open Air, maar zouden ruzie met elkaar hebben gemaakt. Bronnen meldden aan Coldeweijer dat Sylvia ‘keihard aan het schreeuwen’ was. Sylvia was woest na het lezen van de juice. ,,Ik had verkeerde schoenen aan en pijn in mijn voeten. Ben dus ergens rustig gaan zitten. Wow”, reageerde Sylvia destijds.

Trouwen

Sylvia ontmoette Joris tijdens het programma The Bachelorette. Het klikte meteen en ze zei, wanneer alles is afgehandeld met haar Mexicaanse ex-man, met Joris te willen trouwen. Maar of die bruiloft er daadwerkelijk gaat komen, dát is nog de vraag.

Tags

SYLVIA GEERSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck