‘Relatie Sylvie Meis kansloos’

Door: Molly Baas
20-06-2018

Afgelopen weken is Sylvie Meis meerdere malen gespot met haar nieuwe liefde: de steenrijke zakenman Manuel Campos Guallar. Met een stralende lach stonden ze op de tribune bij een tenniswedstrijd. Sylvie kan haar geluk niet op, alleen voor hoe lang dit nog goed zal gaan is nog maar de vraag.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sylvie is de afgelopen jaren erg vaak gelinkt aan rijke bachelors, maar deze relaties hielden nooit erg lang stand. Vlak voor Manuel had zij nog een relatie met de dermatoloog Sander, met wie ze het plots afkapte.

Lange afstand

Veel vrienden van het kersverse koppel betwijfelen of deze relatie lang standhoudt. Manuel woont op Ibiza, waar hij een goedlopend restaurant heeft en wordt gezien als een echte familieman. Hij heeft namelijk ook twee kinderen over wie hij altijd schijnt te praten. Sylvie woont in Duitsland. En lange afstandsrelaties zijn in het verleden altijd slecht afgelopen voor de presentatrice.

Sylvie zou bijna trouwen met de Libanese Charbel Aouad, maar omdat hij niet wilde verhuizen en kinderen wilde krijgen, werd de verloving geschrapt.
Daarvoor spatte de relatie met de Franse Guillaume Zarka ook uit elkaar, omdat zelfs Parijs en Hamburg een te grote afstand bleek te zijn. Ook Spaanse graaf Luis Abascal en Amerikaan Samuel Deutsch maakte geen kans bij Sylvie.

De enige die dichtbij woonde bij Sylvie, de Zwitserse Maurice Mobetie, kreeg een enorme ruzie met haar op Ibizia en toen was het einde verhaal.

Nu lijkt alles met Manuel nog koek en ei, het is de vraag hoe lang het duurt voordat de afstand de relatie de das omdoet.

Meer DenD