‘Relatie Touriya en ex-gedetineerde voorbij’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De veelbesproken relatie van Touriya Haoud is voorbij. Zij was een paar weken samen met de twaalf jaar jongere rapper Jalal Oba. Er was veel te doen om de relatie, want Jalal heeft jaren in de gevangenis gezeten.

Serieus

,,Touriya wil een man die volledig voor haar gaat. Dat is natuurlijk niet altijd even makkelijk als je te maken hebt met een lange-afstandsrelatie, maar het is zeker niet onmogelijk. Zij kreeg echter niet het gevoel dat Jalal serieus naar een toekomst samen wilde kijken. Ze heeft dan ook tot haar grote verdriet een punt achter de relatie gezet”, zegt een bron tegen weekblad Weekend.

Er gaan geruchten dat Touriya en Jalal hun relatie verzonnen om zo meer media-aandacht te krijgen voor een nieuwe clip van de rapper. In de video spelen ze een verliefd koppel. ,,Nee, hun relatie was absoluut niet verzonnen om meer publiciteit voor die nieuwe plaat te krijgen”, zegt de bron. ,,Het leek haar gewoon leuk om in zijn videoclip te spelen.”

Ongeluk

Jalal is twee keer veroordeeld. Hij heeft een paar jaar in de gevangenis gezeten voor een vechtpartij. Een paar jaar later, in 2014, heeft hij onder invloed van alcohol een ongeluk veroorzaakt waarbij de 56-jarige man overleed.

 

Tags

Alcoholbreak-upJalalOngelukRelatieTouriya HaoudUit elkaarveroordeeldVoorbij

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie