Relatie verdachte regisseur TVOH op de klippen?

Voice regisseur Martijn Nieman in opspraak
Door: Charlotte Wijnen
20-01-2022

Ook een regisseur van The Voice of Holland zou in verband worden gebracht met het schandaal. Yvonne Coldeweijer verzamelde verschillende getuigenissen en vroeg hem om een reactie. Abrupt verwijderde hij al zijn social media profielen en lijkt het erop dat ook zijn relatie op de klippen loopt.

Yvonne Coldeweijer deelde een ervaring van een oud-kandidate met de regisseur van The Voice of Holland. Hoewel er nog geen naam werd genoemd, verwijderde de verdachte regisseur direct al zijn social media profielen. Verdacht, zo vond Coldeweijer. Volgens haar zou het gaan om Martijn Nieman, die vanaf 2002 werkzaam is als regisseur bij verschillende TV-talentenjachten, onder andere The Voice of Holland.

‘Ongevraagd aan borsten en billen’

Coldeweijer besloot meerdere verhalen te verzamelen en heeft die gedeeld met haar volgers. ,,Dit zijn geen geruchten. Wat je hoort over deze man is waar. Het maakt me misselijk om over hem te praten”, aldus een slachtoffer die zegt dat Martijn ‘geen grenzen kent’.

,,Ik ben meerdere malen seksueel geïntimideerd door hem. Voor de shows moesten we vaak interviews opnemen en daar benaderde hij me constant op een seksuele manier. Martijn is er ook niet vies van om kandidaten te betasten tijdens het omdoen van een zendermicrofoon. Hij raakte me ongevraagd aan bij mijn borsten en bij mijn billen.”

‘Zelfs in de buurt van zijn vrouw’

De oud-kandidate verklaart aan Yvonne dat Martijn de hele dag kandidaten lastigviel met seksueel getinte opmerkingen en ongewenste aanrakingen. ,,Hij vindt het heerlijk om een vrouw aan te raken. Het lijkt alsof hij er een soort spel van maakt; een avontuur. Zelfs als zijn vrouw aanwezig was bij de finale van The Voice, hield hij zich nog niet in.”

Oud-collega klapt ook uit de school

Een oud-collega van Martijn, die werkte bij de redactie van Superkids, besloot ook een boekje over hem open te doen. ,,Ze vertelt dat ze op een avond na de opnames ineens onverwachts een hand onder haar trui voelde glijden. Martijn maakte met zijn hand haar BH los en liep daarna lachend naar zijn auto”, schrijft Yvonne op Instagram die met de collega gesproken heeft.

Relatie op de klippen?

Omdat Yvonne de laatste dagen steeds meer geruchten ontvangt over Martijn, besloot ze hem een bericht te sturen. Martijn heeft nog altijd niet gereageerd maar veranderde volgens haar in de tussentijd wel zijn profielfoto op Whatsapp.

Ook de vrouw van Martijn heeft haar profielfoto op Whatsapp veranderd. De gezinsfoto heeft ze vervangen door een afbeelding van een meisje die alleen op een hekje zit, zo meldt showbizzkanaal Realityfbi op Instagram.

Meer DenD