Relatie Waylon en Bibi onder het vriespunt?

Waylon en Bibi praten niet meer met elkaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waylon en Bibi Breijman gingen afgelopen zaterdag met dochter Teddy naar Frozen in Ahoy. Maar wat een gezellig gezinsuitje moest worden, liep uit op een ongemakkelijke dag vol stiltes. ,,Ze hebben geen woord met elkaar gewisseld.”

Nadat Waylon Bibi bedroog, ging de zanger diep door het stof. Bibi leek hem in eerste instantie te vergeven. Op social media werd ze overspoeld met complimenten van de zanger en hij bood keer op keer zijn excuses aan. Toch lijkt niet alles koek en ei te zijn tussen de twee; zo ging Bibi onlangs op vakantie met de kinderen, zonder Waylon.

‘Niet gezellig’

Maar omdat dochter Teddy fan is van Frozen, besloten de ouders afgelopen weekend samen naar Ahoy te gaan om een Frozen-show te bekijken. ,,Waylon en Bibi wilden zaterdag heel erg graag als gezin gespot worden, toen ze naar Frozen gingen in Ahoy”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Ze wilden zo graag gezien worden dat ze met grote zonnebrillen op in de donkere zaal midden op de trap expres stil gingen staan en opvallend naar een plekje zochten. Heel extra.”

Een gezellig gezinsuitje zou je denken, maar niets blijkt minder waar. ,,Volgens een spion hebben ze geen woord met elkaar gewisseld en leek het niet echt een gezellig gezinnetje”, aldus Coldeweijer. Daalt de relatie van Waylon en Bibi tot onder het vriespunt?

Tags

BIBI BREIJMANJUICEWAYLONYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck