Begraven prinsen Harry en William de strijdbijl?

Ruzie William en Harry
Door: Eva Steins
11-01-2021

De relatie tussen de prinsen William en Harry was het afgelopen jaar niet om over naar huis te schrijven. Toch lijkt het erop dat de broers de strijdbijl begraven hebben en dat de ruzie hen ‘sterker heeft gemaakt’.

Het zou begonnen zijn toen Harry zich terugtrok en afstand nam van zijn koninklijke titels. Bronnen zeggen dat de keuze van Harry en Meghan de rest van het koninklijk huis veel pijn gedaan heeft.

Een jaar geleden spraken William en Harry nauwelijks met elkaar en was er veel onenigheid. ,,William was toen zo boos op zijn broer, dat hij hem niet kon zien of luchten. Ze hadden toen een lunch met de koningin en de rest van de familie, maar William zat daar alleen uit respect voor zijn grootmoeder. Hij kon het niet verkroppen dat Harry hem, en de familie, in de steek liet”, aldus Entertainment Tonight.

Zoom

De coronacrisis zou de broers nu juist dichter bij elkaar gebracht hebben. Ze zouden beide de tijd gehad hebben om goed na te denken over bepaalde zaken.

,,Ze hebben veel met elkaar ge-Zoomd en gebeld, om zo op de hoogte te blijven van de situatie in zowel Engeland als Amerika. Ook hebben ze elkaar cadeautjes gestuurd voor de kinderen met kerstmis. Omdat ze beiden maandenlang thuis zaten vanwege het coronavirus, hebben ze kunnen nadenken over bepaalde zaken. En ze zijn tot de conclusie gekomen dat ze het beiden belangrijk vinden om weer een connectie te maken, ook al is dat nu slechts virtueel”, aldus koningshuisdeskundige Katie Nicholl.

Engeland

Als het ‘corona-technisch’ mogelijk is, zouden Harry en Meghan deze zomer naar Engeland willen gaan. Dit zou dan betekenen dat de broers elkaar voor de eerste keer sinds Harry’s vertrek in levende lijven zullen zien.

De koningshuisdeskundige heeft er het volle vertrouwen in dat het goedkomt met de broers. ,,Harry zei eerder al eens dat ze beiden een andere weg bewandelen nu, maar ik denk dat dat hen juist sterker maakt. Harry is echt veel meer zijn eigen persoon geworden en William weet nu ook zijn weg te vinden zonder Harry naast hem. Het komt wel goed met die twee.”

LEES OOK:

Harry en Meghan nemen drastisch besluit

Meer DenD