Relatiebreuk met Janice? Donny Roelvink schakelt hulp moeder in

Zijn Donny en Janice uit elkaar?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er lijken wat problemen te zijn in de relatie tussen Donny Roelvink en Janice Blok. Donny schakelt de hulp van zijn moeder in, die nu weer de was voor hem doet. Wat is er aan de hand?

Afwezig bij etentje

Het is de laatste tijd wat stil rondom Donny en Janice. Waar we ze voorheen vaak samen voorbij zagen komen, zien we ze nu nog enkel apart van elkaar. Laatst was er nog een familie etentje bij vader Dries, maar de grote afwezige was Janice. En dat terwijl Jazzlyn, de vriendin van Dave, er wel was.

Dat ze niet veel samen gespot worden, begint op te vallen bij volgers van Instagramkanaal Juice Channel. ,,Veel van onze volgers is het opgevallen dat Donny en Janice de laatste tijd elkaar niet meer delen op hun instastories, en zoals jullie weten is dit in 2021 niet meer toevallig. Wat is er aan de hand?”, schrijft het kanaal.

Donny schakelt hulp moeder in

Donny lijkt de hulp van zijn moeder in de schakelen. In zijn Instagram Stories deelt hij een video waarop te zien is dat zijn moeder weer de was voor hem doet. ,,Wat zou ik toch zonder je moeten?”, zegt Donny tegen zijn moeder. Kennelijk is Janice er niet om hem te helpen met de was…

Tags

DAVE EN DONNYDAVE ROELVINKDONNY ROELVINKDRIES ROELVINKJANICE BLOKROELVINKROELVINKJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie