‘Relatiebreuk met Leontine was besluit van Marco Borsato’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Dat Leontine en Marco Borsato uit elkaar zijn heeft volgens weekblad Story een hele andere reden dan dat de fans denken. Volgens een bron was het “dit keer het besluit van Marco”…

De kans dat Marco en Leontine weer terug bij elkaar komen is klein maar niet onmogelijk, denkt de insider. ,,Net zoals dat zij Marco’s droomvrouw is, houdt Leontine nog altijd veel van Marco. Iedereen hoopt dat ze ooit weer samen komen.” Op dit moment zijn ze in ieder geval niet samen, laat de insider weten…

‘Hij laat haar los’

,,Maar niet om de reden die veel mensen denken. Het is dit keer Marco geweest die Leontine heeft laten weten dat het beter is om even geen relatie te hebben.” Met als reden: ,,Hij wilde dat zij haar eigen leven zou kunnen leiden zonder dat ze overal en altijd word geconfronteerd met de beschuldiging die tegen hem is geuit. Het is feitelijk de ultieme vorm van liefde. Hij laat haar los, zodat ze met haar leven verder kan en hij zich in alle rust op de rechtszaak kan voorbereiden”, vertelt de bron aan Story.

Nieuwe liefde Leontine?

Er gaan geruchten dat Leontine een oogje heeft op iemand anders, onthult Yvonne Coldeweijer. “Onzin!” volgens de bron. ,,Leontine heeft geen nieuwe vriend. Dat ze zo straalt, is omdat ze het gevoel heeft dat ze aan een nieuw hoofdstuk in haar leven is begonnen.”

Vorig jaar zomer geeft Leontine Marco nog een kans om aan hun relatie te werken. Dit ging al snel bergafwaarts. Eind 2021 ging het nieuws viraal dat er een aangifte van misbruik tegen Borsato ligt en toen kwam al snel de rel rond The Voice of Holland nog eens overheen.

Tags

Leontine BorsatoMarco Borsato

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie