Relatiebreuk voor Eloise?

Relatie Eloise al een tijdje voorbij?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje heeft een geheimzinnig filmpje op TikTok gedeeld. In de beelden lijkt ze te praten over een knappe man. Het zorgt voor een hoop vragen: is de relatie van Eloise over en uit?

Eloise woont momenteel in New York, waar ze de komende maanden stage loopt. En hoewel ze alleen is vertrokken, krijgt ze regelmatig bezoek van vrienden en familie. Deze dagen zijn vrienden Robbert Rodenburg en Daan Hoogervorst op bezoek.

‘Hot’

Op TikTok deelt Eloise een filmpje samen met Daan waarin ze bewust het geluid heeft weggehaald. ,,Stel iemand kan liplezen”, schrijft ze bij de beelden. Maar haar volgers hebben al snel door wat er in de beelden wordt gezegd. ,,Eloise: ‘Wacht even hoor’. Eloise: ‘Hij is hot!’ Jongen: ‘Schat dit is helemaal mijn type”’, reageert een volger. Een andere volger hoort hetzelfde. ,,Ik dacht dat je zei: ‘Hij is echt hot’.”

Vriend

Eloise praat niet vaak over haar liefdesleven, maar een paar maanden gelden deed ze in de podcast Maandag Klaagdag tóch een boekje open over haar relatie. ,,Ja, jij hebt een vriend”, zei Robbert Rodenburg, waarna Eloise dat bevestigde. Veel wilde ze er niet over kwijt, maar het is al een tijd bekend dat Eloise samen is Archie Maclaine Pont, die in Laren woont.

Relatiebreuk?

Afgelopen zomer werd Archie zelfs gespot op De Groene Draeck en dat was behoorlijk opvallend, want van prinses Beatrix mogen familieleden niet zomaar mensen uitnodigen op het zeiljacht. Duidelijk was dat de relatie serieus was, maar zijn ze nu alsnog uit elkaar?

@everyprofilenameistaken

stel iemand kan lip lezen 🫣🫣🫣

♬ original sound – mack

Tags

ELOISE VAN ORANJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck