Relatiebreuk voor Montana Meiland en vriend Dirk

Montana Meiland en Dirk uit elkaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Verdrietig nieuws voor Montana Meiland: na acht jaar gaan zij en haar vriend Dirk Hoogstraten uit elkaar. De reality-ster maakte het nieuws zelf bekend via Instagram.

,,We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten”, schrijft Montana bij de zwart-witfoto met haar ex. Ook laat ze weten dat de twee elkaar lief hebben maar ieder hun eigen weg gaan.

Stap terug

Montana is niet de enige die van zich laat horen, ook Dirk plaatst een emotioneel bericht op Instagram. ,,Op het moment doen we een stap terug in onze relatie om ons zelf weer terug te vinden. Na alles wat er de afgelopen jaren om ons heen gebeurt is, zijn we veranderd, positief en negatief, bewust en onbewust”, begint hij zijn post. ,,Dit kan alleen bereikt worden door elkaar op het moment los te laten en te kijken wat de toekomst ons brengt. We houden van elkaar en blijven in ieder geval goede vrienden.”

Schoonouders bedanken

Dirk bedankt ook zijn schoonouders, Martien en Erica Meiland. ,,Bij deze wil ik ook mijn geweldige schoonouders bedanken, jullie zijn fantastisch personen, ik vindt het ook heel erg vervelend dat jullie dit mee moeten maken na de geweldige 8 jaren welke wij gehad hebben.”

,,Hopelijk respect iedereen de vervelende periode waar wij doorheen gaan”. De twee zullen dan ook geen pers of dergelijke te woord staan over dit onderwerp.

Tags

DirkmeilandjesMontana MeilandRelatiebreuk

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie