Relatiebreuk voor Sherida Spitse

Relatiebreuk Sherida Spitse
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sherida Spitse en haar vrouw Jolien zijn uit elkaar. Volgens bronnen zouden de twee met ruzie uit elkaar zijn gegaan. ,,De kinderen wonen bij Jolien op het oude adres en Sherida heeft haar eigen stekje.”

Het is Instagram-volgers opgevallen dat Sherida een aantal foto’s met haar vrouw Jolien heeft verwijderd. Ook volgen de twee vrouwen elkaar niet meer. Wat is er aan de hand? Een bekende van het stel vertelt aan juicekanaal Realityfbi dat de twee al maanden uit elkaar zijn.

‘Veel gezeur’

,,Sherida en Jolien zijn al een aantal maanden uit elkaar. Dit is niet op goede voet en er is veel gezeur”, schrijft de bron. ,,Sherida heeft ook haar eigen stekje nu en Jolien woont met de kinderen op het oude adres. Een paar maanden geleden overleed een familielid van Jolien en toen stond Sherida ook al niet meer op de rouwkaart.”

Relatiebreuk

Wat er precies aan de hand is tussen de twee is niet duidelijk. Wel plaatste Sherida onlangs een veelzeggende oproep op Instagram. ,,Wie weet er een goede praktijk die tattoos weg kan laseren? Stuur mij dan aub een DM”, schreef Sherida op haar Stories. Volgens een volger kan dit zomaar te maken hebben met de relatiebreuk. ,,Ik dacht dat ze ergens de naam van Jolien had staan”, schrijft een volger in een bericht aan Realityfbi.

Kinderen

Sherida en Jolien kregen in 2017 zoontje Jens en de twee trouwden in 2018. In 2020 werden Sherida en Jolien opnieuw moeder. Het stel kreeg toen een dochter: Mila.

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck