Relatieproblemen voor Bachelor-Rien en Femke?

Relatie Rien en Femke over
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In de reünie-aflevering van De Bachelor werd duidelijk dat Femke en Rien dolgelukkig met elkaar zijn en de twee besloten onlangs zelfs samen te gaan wonen op Ibiza. Maar nu, slechts een paar maanden later, woont Femke weer in Amsterdam. Wat is er gebeurd?

In de reünie-aflevering vertelden Femke en Rien dat ze elkaar na de opnames van het programma drie maanden niet hadden gezien, omdat Femke op Bali woonde en Rien op Ibiza. Maar na die drie maanden bleek het nog steeds goed te zitten tussen de twee. In gesprek met De Telegraaf onthulde Femke zelfs dat ze bij Rien ingetrokken is op Ibiza.

Terug in Nederland

Maar op Instagram doet Femke nu een bijzondere uitspraak. Van een volger krijgt ze de vraag waar ze momenteel woont. ,,Bali, Amsterdam of Ibiza?”, vraagt de volger. ,,Op dit moment ben ik in Amsterdam”, antwoordt Femke op haar Stories. ,,Na twee jaar op Bali te hebben gewoond en veel te hebben gereisd ben ik blij even terug te zijn op Nederlandse bodem.”

Relatieproblemen?

Vanwege het milieu wil Femke naar eigen zeggen minder vaak met het vliegtuig reizen. ,,Dit heeft mij doen besluiten alleen de nodige reisjes uit te voeren. Dat zal hoogstwaarschijnlijk nog een keer Ibiza zijn en verder Amsterdam”, legt ze uit. ,,Na augustus wordt het tijd om te herenigen met mijn hondje Takkie, dus dan zal ik naar Bali vertrekken. Ik ben aan het overwegen om met Takkie naar Amsterdam te verhuizen, maar Bali is ook nog altijd een optie. De tijd zal het leren.”

Femke rept met geen woord over Rien, die nog altijd op Ibiza woont. Hebben de twee relatieproblemen?

Tags

DE BACHELOR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck