Relatieproblemen voor Hans Kraay?

Relatieproblemen voor Hans Kraay?
Door: Charlotte Wijnen
29-11-2022

Hans Kraay en zijn 24 jaar jongere vrouw Sophie stapten in 2006 in het huwelijksbootje. De twee hebben al moeilijke periodes doorstaan, maar bleven elkaar altijd steunen. Nu lijkt er toch iets aan de hand te zijn: Hans draagt zijn trouwring niet meer…

Hans kende een bewogen liefdesleven. Twee huwelijken versleet hij voordat hij in Sophie naar eigen zeggen zijn droomvrouw vond. ,,Ik heb twee ex-vrouwen. Tegen hen zeg ik ook altijd: ‘Het is honderd procent mijn schuld dat we uit elkaar zijn gegaan’. Daarin heb ik wel gefaald, ja. Als je twee kinderen op de wereld zet, en je ziet ze zo weinig…”, zei hij eerder in gesprek met Nieuwe Revu.

Moeilijke tijden

Dankzij Sophie kwam Hans tot rust. ,,Ik heb eigenlijk altijd een slag in mijn wiel gehad. Sofie is een soort fietsenmaker. Zij heeft de slag uit mijn wiel gehaald.” Toch hebben ook Sophie en hij moeilijke tijden gekend. Sophie werd jaren geleden getroffen door een herseninfarct. Ze herstelde gelukkig volledig.

Trouwring af

Inmiddels is Hans al zestien jaar met zijn droomvrouw getrouwd. Toch lijkt er nu iets aan de hand te zijn. ,,Het is oplettende volgers opgevallen dat Hans Kraay al een tijdje zijn trouwring niet meer draagt”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Sinds die tijd heeft zijn vrouw Sophie ook haar Instagram op slot gezet.”

Meer DenD