Relatieproblemen voor Maan en Karel? ‘Ruzie op festival’

Ruzie Maan en Karel?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maan de Steenwinkel en Karel Gerlach zijn op Hemelvaart samen bij een festival in Friesland gezien, maar volgens een omstander was het allesbehalve gezellig. Hebben de twee relatieproblemen?

Een spion van Yvonne Coldeweijer kwam Maan en Karel tegen. Maar waar de twee eerder als een verliefd stel werden gespot, spatte de liefde er dit keer niet vanaf. ,,Een backstage spion bij Oerrock (festival in Friesland tijdens Hemelvaart) heeft Karel en Maan ruzie zien maken”, deelt Coldeweijer op Instagram.

‘Schreeuwen’

Vooral Karel zou boos zijn geweest. ,,Hij was aan het schreeuwen tegen Maan”, vervolgt de juicekoningin. ,,Maar waar het precies over ging kon de spion niet verstaan.”

Op reis zónder Karel

Het is niet de eerste keer dat er vraagtekens bij de relatie van Maan en Karel worden gezet. Na de Vrienden van Amstel Live, maakte Maan bekend dat ze ruim twee maanden rust neemt. In de podcast Kraan aan de bar vertelde ze dat ze van plan was om naar het buitenland te vertrekken, zónder Karel. ,,Ik wil heel graag Italiaans leren, dus ik dacht misschien in Italië een cursus volgen.”

‘Loskoppelen’

Maar dat was niet haar enige plan; ze wilde namelijk ook nog graag een reis maken naar Japan. ,,Heel even ‘uitzonen’, even kijken: wat is er allemaal gebeurd de afgelopen jaren, even loskoppelen. Ik denk dat dat wel heel fijn is.”

Tags

MAAN DE STEENWINKEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck