Reljeugd verjaagt Tim Hofman bij opnames #BOOS

Door: DitjesDatjes
26-01-2021

Tim Hofman en zijn team zijn dinsdagmiddag tijdens opnames van zijn serie #BOOS belaagd door een groep jongeren. Dat liet de presentator weten op Twitter.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Volgens een woordvoerster van BNNVARA werd hun auto omsingeld door zo’n vijftien mensen die de auto bekogelden met eieren en zorgden voor een “dreigende” sfeer. “Gelukkig kon het team wegrijden en hebben zij later hun opnamedag (die helemaal losstaat van de rellen) elders kunnen vervolgen”, aldus de zegsvrouw.

Tim vond het een “gek sfeertje”, schrijft hij bij foto’s van de vieze auto en wegrennende jongeren. “Hey maar succes met stemmen op kneuzenpartijtjes die journalisten minachten, verdacht maken en het volk ophitsen tegen de verkeerde en geniet van je complotpodcastje waar een infantiele host vertelt dat vrije pers de duivel is”, vervolgde hij. “En voed je kinderen anders op, probeer het een keer. Ben echt annoyed as fuck merk ik.”

De presentator werd eerder al belaagd tijdens opnames van #BOOS. Tim liep in augustus 2017 met een cameraploeg het kantoor van een vastgoedondernemer binnen om opnames te maken en werd belaagd door zijn zoon. Hij ging de presentator te lijf en mishandelde ook een cameraman. Tim liep door de mishandeling een gebroken kaak op en kon maandenlang niet werken. De vastgoedmagnaat moest een boete betalen en zijn zoon kreeg een werkstraf opgelegd.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD