Relletje bij Holland’s Next Top Model

Door: Sinem Toprak
09-10-2018

In de laatste aflevering van Holland’s Next Top Model vlogen de toekomstige modellen naar Oostenrijk voor de shoot in het tijdschrift Elle, maar dat ging niet helemaal zoals gepland…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De zes kandidaten verbleven in een zeer luxe Oostenrijkse villa. Presentatrice Anna Nooshin vroeg de modellen hun grootste struikelblok in het leven te vertellen.

Een van de kandidaten Rikkie, wilde graag iets kwijt over haar transgender-verhaal. Gisterenavond durfde zij de stap te zetten om haar verhaal te vertellen. Ondanks de tranen die Rikkie na het vertellen heeft gelaten is ze toch opgelucht. De andere modellen zagen dit niet aankomen, maar hebben het goed opgepakt. Ze reageerden allen erg lief. Op Twitter verschenen veel positieve reacties op het verhaal van Rikkie.

Kinderachtig gedrag

Ineens veranderde de sfeer op de set volledig. Er kwamen ‘bergdemonen’ op de kandidaten afrennen. Een grapje onderling, want de zogenaamde bergdemonen waren de accessoires voor de shoot. Soufyan, Tim en Naomi konden er wel om lachen, maar Rikkie en Cecilia helemaal niet.

Vooral Cecilia had er veel moeite mee een liet zich beïnvloeden door de schrik en kon zich er maar niet overheen zetten. De kijkers vonden het ‘kinderachtig’ gedrag en barsten los op Twitter.

 

 

 

Meer DenD