René Froger denkt na 15 jaar aan stoppen met Toppers

Door: Charlotte Wijnen
16-10-2021

Na ruim vijftien jaar succes met de Toppers denkt René Froger aan stoppen. Hij is inmiddels zestig jaar en hoewel hij het nog met veel plezier doet, weet hij niet hoelang hij het nog gaat volhouden. ,,Het is echt een slooppartij.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Slooppartij

,,Op dit moment voel ik me geweldig, maar ik weet niet hoelang ik nog als Topper op de bühne mee doe”, vertelt René aan weekblad Weekend. ,,Ik weet niet hoe lang ik het nog leuk vind en volhoud, want ik moet je zeggen, het is echt een slooppartij.”

Ook heeft de zanger nog andere wensen voor de toekomst. Zo zou hij graag plaats willen nemen op één van de rode stoelen bij The Voice. ,,Maar ik heb daar eigenlijk nooit tijd voor gehad. De opnames van het programma zijn altijd een paar weken achter elkaar en mijn agenda heeft dat eigenlijk nooit toegelaten”, legt hij uit.

Meer tijd voor kleinkinderen

Toch besloot hij op een gegeven moment wat rustiger aan te doen. ,,Maar toen kwam die gekke rapper Donnie weer voorbij met dat liedje Bon Gepakt. Er gebeurt bij mij altijd wel iets waardoor ik weer uit mijn zetel kom, en ik ben ook niet iemand die stilzit.”

René is ook al bijna vijftien jaar grootvader. Ook voor zijn kleinkinderen zou hij nog meer tijd willen vrijmaken. ,,Ik probeer zoveel mogelijk tijd met ze door te brengen. Natasja besteedt er nog veel meer tijd aan dan ik, maar af en toe blijven ze een paar dagen slapen.”

Meer DenD