René Froger met ‘helse pijnen’ op podium: ‘Niemand weet dit’

René met hefige pijnen op podium
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

René Froger stond tijdens de recente concerten van De Toppers met een lach op zijn gezicht op het podium, maar schijn bedriegt: hij trad op terwijl hij kampte met ‘helse pijnen’. ,,Ik blijk een nekhernia te hebben”, onthult de zanger.

René Froger stond met De Toppers drie avonden in de Johan Cruijff ArenA. Hij glimlachte van oor tot oor, maar vanbinnen verging hij van de pijn. ,,Schijn bedriegt”, onthult hij in weekblad Story. ,,Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden.”

‘Het was heftig’

René wilde het er van te voren niet over hebben, dus niemand wist van zijn pijn af. ,,Maar het was heftig. Ik stond er met helse pijnen. Een tijdje terug begon het en na wat onderzoeken blijk ik een nekhernia te hebben.”

Rust is in deze periode heel belangrijk, al heeft René daar amper tijd voor. ,,Maar de komende tijd houd ik zeker rust. Dan zie ik wel hoe het loopt. Ik ben blij dat we met De Toppers weer zo’n spektakel hebben kunnen neerzetten. Maar ook trots. Natasja heeft zitten tellen en dit was mijn 57e stadionconcert.”

Toppers-rel

De zanger kijkt dan ook tevreden op de concerten terug. Toch waren de pijnen niet het enige probleem waar René mee te maken kreeg. Gastartiest Haddaway zorgde voor een flinke rel. Hij zou onder andere flink zijn uitgevallen tegen de crew van Froger. Dat was voor René de druppel: Haddaway werd vervolgens in een taxi gezet en naar zijn hotel gebracht waar hij dezelfde dag nog werd uitgecheckt.

Tags

DE TOPPERSRENÉ FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck