René Froger reageert op Toppers-rel: ‘Heb hem zelf weggestuurd’

René Froger reageert op toppers-rel
Door: Isabel Kouwenoord
26-11-2022

René Froger kan tevreden terugkijken naar de Toppers-concerten van afgelopen weekend. Het is volgens de zanger zelfs de beste editie tot nu toe. Toch kende deze editie ook een bizarre rel: gastartiest Haddaway misdroeg zich zo erg dat hij uit het stadion werd gezet. Door niemand minder dan René Froger zelf, blijkt nu.

Oppertopper René kijkt zeer tevreden terug op afgelopen weekend. ,,Ja, ik denk wel de beste die we ooit gedaan hebben”, laat hij weten aan Shownieuws. Toch was het niet alleen maar feesten afgelopen weekend, want zanger Haddaway zorgde voor een flinke rel.

Uitvallen tegen crew

De zanger was in geen velden of wegen te bekennen, en dat had een goede reden. René Froger heeft hem zelf weggestuurd, omdat hij zich zo misdroeg. Zo zou de What Is Love-zanger flink zijn uitgevallen tegen de crew van Froger, waar hij zelf al jaren mee werkt. De choreograaf kreeg de volle laag en er zijn dingen gezegd die ‘te erg zijn om te herhalen’.

LEES OOK:

Artiest misdraagt zich bij de Toppers: ‘Hij kon meteen zijn spullen pakken’

In een taxi gezet

Haddaway had zich ook totaal niet voorbereid op het optreden. Dat was voor René de druppel: Haddaway werd vervolgens in een taxi gezet en naar zijn hotel gebracht waar hij dezelfde dag nog was uitgecheckt. ,,Een artiest die twintig jaar geleden beroemd was, en zich dan zo gedraagt”, aldus Froger.

Meer DenD