René Froger woest om ontslag Natasja

René heeft het gehad met het RTL tuig
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Natasja Froger presenteerde het RTL-programma Voor Hetzelfde Geld, maar is ingeruild voor Leonie ter Braak. Zelf heeft Natasja nog niets over haar ontslag gezegd, maar René Froger is niet te spreken over de wijze waarop zijn vrouw aan de kant is gezet.

,,Er is niet zorgvuldig genoeg met haar omgegaan, vind ik”, vertelt René in gesprek met De Telegraaf. Hij vindt dat heel vervelend voor Natasja, maar volgens hem gaat ze er goed mee om. ,,Natuurlijk doen bepaalde zaken haar zeer en is er naar mijn mening niet zorgvuldig genoeg met haar omgegaan.”

Natasja aan de kant gezet

Hoewel Natasja Voor Hetzelfde Geld niet meer presenteert, is haar tv-carrière volgens René nog langer niet voorbij .,,Ze is natuurlijk niet gestopt hè, ze heeft alleen geen contract meer. Er wordt nog constant gebeld of ze iets wil gaan doen. Zij is in gesprek over diverse leuke programma’s.”

Natasja is graag aan het werk en gelukkig hoeft ze de komende tijd niet stil te zitten. ,,Er komen ook qua televisiewerk weer dingen naar haar toe en als ze daar niet op ingaat, zijn er altijd wel goede doelen waar ze zich voor inzet.”

Optreden René

Vorige week zorgde een filmpje van een optreden van René Froger voor enige ophef. René trad op bij de zomertoer van RadioNL maar klonk niet erg zuiver. In het filmpje dat op social media verscheen was te zien dat René zijn best doet, maar amper toonhoogte kan houden. ,,René Froger stomdronken op podium”, werd er bij het filmpje geschreven.

Of de zanger daadwerkelijk te diep in het glaasje had gekeken is niet duidelijk, maar Gordon deed jaren daarvoor al een boekje open over René. ,,Die man heeft zo’n enorm drankprobleem”, zei Gordon over René. ,,Alles en iedereen wordt verrot gescholden. Het is angstaanjagend.”

Tags

NATASJA FROGERRENÉ FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck