René van der Gijp is smoorverliefd

Door: DitjesenDatjes
16-10-2017

Voetbalanalyst René van der Gijp (56) heeft weer een nieuwe liefde! Na een zwaar jaar, waarin zowel zijn moeder als vriendin Daniëlle zijn overleden, lijkt Van der Gijp er weer langzaam bovenop te komen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik ben weer een verliefd man”, zegt Van der Gijp tegen Privé. “Ze heet Minouche (41) en je wilt het niet geloven, maar we kennen elkaar al een poosje. De laatste tijd is de liefdesvlam echt overgeslagen. We zijn dol op elkaar.Ze heeft zelfs al in mijn bubbelbad gezeten.” 

Leefstijl

De twee kennen elkaar van het schoolplein. Nicky, de zoon van Van der Gijp die sinds het overlijden van Daniëlle bij hem woont, zat samen met de kinderen van Minouche in de klas. “Het is voor Nicky een voordeel dat hij Minouche al kent. Dat maakt alles een stuk makkelijker. En dat is met haar kinderen net zo, alles valt goed in elkaar.” 

De relatie die Van der Gijp op dit moment heeft lijkt op de relatie die hij met Daniëlle had. “Ik vind het lastig als vrouwen zich geforceerd aan mijn leefstijl moeten aanpassen. Na mijn eerste huwelijk heb ik nooit meer de behoefte gevoeld om samen te wonen. Ik houd van rust op zijn tijd.” Toch zien de twee elkaar zo’n drie keer per week.

Liefde

Hoewel Van der Gijp de afgelopen tijd veel ellende heeft gekend, is het hem toch gelukt zich weer open te stellen voor liefde. “Natuurlijk is het niet makkelijk”, zegt hij hierover. “Daniëlle zal altijd een deel van mijn leven blijven. Uiteindelijk komt dit op je pad en maak je een keuze. Dat is iets menselijks.”

 

Meer DenD