René le Blanc haalt uit naar ‘onvolwassen’ Lil’ Kleine

Rene de Wit haalt uit naar Kleine
Door: Charlotte Wijnen
19-01-2022

René le Blanc snapt niet dat zijn collega’s opscheppen over hoeveel geld en spullen ze hebben. De zanger vindt dat vooral Lil’ Kleine loopt te ‘pochen’ over wat hij allemaal koopt. ,,En dat gaat een keer verkeerd. Daar kun je op wachten. Doe gewoon normaal.”

Hoewel René le Blanc de afgelopen tijd een hoop van zijn inkomsten misloopt omdat hij niet kan optreden, zegt hij het geld niet te missen. ,,Geld heb je nodig om te overleven, maar ik ben niet iemand die van luxe houdt of met dure klokken loopt”, vertelt hij in weekblad Weekend.

Opscheppen over dure horloge

,,Ik ben ook niet iemand die zijn klok laat zien op tv, de mijne zal maximaal 400 euro kosten”, zegt René, verwijzend naar Lil’ Kleine die graag over zijn dure horloge opschept. Eigenlijk vindt de zanger het maar kinderachtig. ,,We zijn toch volwassen mensen. Althans, Lil’ niet misschien”, sneert hij.

‘Doe gewoon normaal’

Maar Lil’ Kleine is niet de enige waar René het niet zo op heeft. ,,Je ziet het ook weer bij de zoon van Gillis, ze lopen natuurlijk heel veel te pochen op televisie over wat ze allemaal hebben en kopen, dat gaat een keer verkeerd”, aldus de zanger, die het heeft over de gewelddadige overval waar Mark Gillis onlangs mee te maken kreeg.

En ook bij Lil’ Kleine ging het onlangs verkeerd. Een aantal maanden geleden werd hij beroofd van zijn dure horloge. ,,Daar kun je op wachten. Dus doe gewoon lekker normaal”, vindt René.

Meer DenD